Websites

WebdesignPlus is specialist in het vertalen van uw (bedrijfs)presentatie naar het Internet. Wij ontwerpen en onderhouden (commerciële) Internet websites. Maar we doen meer!

Aan de hand van uw (specifieke) wensen en eisen wordt de meest effectieve vorm van presentatie van u of uw bedrijf op het Internet bepaald. Uiteraard wordt daarbij sterk rekening gehouden met de behoeften van uw doelgroep. Het zijn tenslotte tevreden klanten die bepalen of uw website ook daadwerkelijk rendement oplevert.

Eenvoud & Duidelijkheid
Spetterende flitsende site’s zijn leuk maar snel informatie kunnen vinden is en blijft (in de meeste gevallen) het belangrijkste. WebdesignPlus houdt van eenvoud. Een snelle, fraai vormgegeven en gebruikersvriendelijke interface (vormgeving en structuur) moet ervoor zorgen dat de bezoeker snel vindt wat hij/zij zoekt. Bijkomend voordeel is dat de site goed en snel te onderhouden is wanneer dat nodig blijkt te zijn (updaten).

Snelheid
Wachten op Internet is vervelend daarom kiezen wij voor de snelste oplossingen. Breedband is geen garantie voor een snelle site. Veel factoren spelen hierin een rol. WebdesignPlus is goed op de hoogte van de laatste (en snelste) technieken en past deze toe daar waar mogelijk.